BJP proberen op te splitsen AIADMK partij, zegt Sasikala man

0
64

Sasikala Natarajan.

Nieuwe AIADMK algemeen-secretaris Sasikala de man van M Natarajan heeft beschuldigd van de BJP van een poging een splitsing in de partij en het destabiliseren van de overheid in Tamil Nadu na J Jayalalithaa de dood. Het aanpakken van een jaarlijkse bijeenkomst gekoppeld aan Pongal vieringen in Thanjavur wijk, Natarajan ook beweerd dat de BJP probeerde te “saffronise” de staat. Hij beweerd dat de AIADMK zal niet toestaan dat saffraan krachten om schade Dravidische politiek.

Kijken Wat Anders Is Het Maken Van Nieuws

Dit is de eerste keer Natarajan heeft direct gesproken over de politieke zaken van de staat sinds Jayalalithaa de dood, en van zijn vrouw hemelvaart naar de AIADMK algemeen-secretaris van de post, hield eerder door de late CM. Natarajan de opmerkingen, gemaakt op maandag, kwam twee dagen na de acteur Rajinikanth zei dat de laatste politieke ontwikkelingen in Tamil Nadu zijn “ongewenst” en “ongewone”, een opmerking die veel in de AIADMK zien als een versluierde verwijzing naar Sasikala opkomst.

Verwijzend naar de huidige politieke scenario in de staat, Rajinikanth zei hij vraagt zich af hoe Cho Ramaswamy, de oprichter-redacteur van Thuglak, zou hebben gereageerd als hij nog in leven was vandaag. Het evenement werd georganiseerd door RSS-ideoloog S Gurumurthy, Cho ‘ s opvolger als Thuglak editor. Volgens bronnen in de AIADMK, de BJP-RSS-kamp beweerde steun aan Jayalalithaa ‘ s nicht Deepa Jayakumar in deelname aan de politiek is dat ook gevraagd Natarajan anti-BJP-en verliesrekening.

Jayakumar ontkende de aantijging en zei dat ze nog te spreken met een politieke partij. Reageren op Natarajan bewering, senior BJP leider L Ganesan zei in Tiruvaiyaru dat het Centrum wil “een vlotte relatie met de staat.

“Ik weet niet in welke context Natarajan zei samenzwering was op te destabiliseren van de overheid. Maar het Centrum wil een goede relatie met de Tamil Nadu overheid en is het geven van extra aandacht op dat,” Ganesan werd geciteerd door PTI zo te zeggen.

Acteur-draaide-politicus Sarathkumar veroordeeld Rajinikanth ‘ s opmerking, zegt de superster niet gekwalificeerd was om te spreken over de staat van de politiek en vroeg Rajinikanth om duidelijk te maken wat hij bedoelde met “ongewone” situatie.