Bihar: Geen verlenging van vergunningen voor drank eenheden

0
59

Representatieve afbeelding.

De Bihar regering niet zou verlengen vergunningen drank productie en bottelen eenheden in de staat. Twaalf van dergelijke eenheden zijn het exporteren van alcohol ondanks het verbod sinds April. Drie van hen hebben een beëindigde de productie.

“… volgens bevoegdheden vermeld onder (de) Bihar Verbod en Accijnzen Wet, 2016, het kabinet besloten niet te verlengen licenties van het bottelen en de productie van likeur gemaakt van granen van het komende boekjaar,” zei de Kast Opdrachtgever Secretaris Brajesh Mehrotra na de kast gehaald op Rajgir op dinsdag. De verhuizing is de voorbode van de voorgestelde 11,292-km all-Bihar menselijke keten vorming op 21 januari bewustwording over het verbod. Ambtenaren hebben genoemd het verplaatsen van de “final frontier” in het maken van het verbod succesvol.

Kijken Wat Anders Is Het Maken Van Nieuws

De overheid onder druk van de oppositie om de beslissing te nemen. Het had likeur productie tax-free in de staat, waarin kritiek.

BJP leider Sushil Kumar Modi zei Chief Minister Nitish Kumar had geknikt onder de druk. “Het zag er belachelijk om te zien drank eenheden functioneren in de staat na het verbod. De overheid nam de beslissing om te besparen bloost vooruit van de menselijke keten functie. Het is uitgesteld, maar een welkome stap is,” zei hij. Hij voegde eraan toe dat de JD (U), die had geprobeerd om een bondgenootschap met de SP in Uttar Pradesh, moeten ook streven naar een verbod in dat land.