J&K govt advarer ansatte i handling hvis ikke klarte å delta på Republic Day

0
159

Jammu og Kashmir regjeringen i dag advarte ansatte og ledere av regjeringen og Offentlig Sektor Foretak (PSU) av disiplinære tiltak mot de som ikke klarer å delta på Republic Day funksjon i Jammu. (Fil Bildet)

Jammu og Kashmir regjeringen i dag advarte ansatte og ledere av regjeringen og Offentlig Sektor Foretak (PSU) av disiplinære tiltak mot de som ikke klarer å delta på Republic Day funksjon i Jammu, vinter hovedstaden i staten.

Se Hva Annet Er Å Lage Nyheter

“Nå, det er innprentet i alle tjenestemenn og tjenestemenn i staten og Offentlig Sektor Foretak (Strømforsyningsenheter) stasjonert i Jammu til å delta på Republic Day funksjon 2017, på MA Stadion, Jammu, som en del av sin offisielle plikt,” Ekstra Sekretær til J-K Regjeringen Subash Chibber sa i en sirkulær her.

“Unnlatelse av å delta funksjonen vil tolkes som forsømmelse av plikten og ulydighet av statlige instrukser. Den disiplinære tiltak som fremmes under reglene skal være igangsatt mot de som ikke klarer å ivareta funksjonen,” sa han.

Den viktigste funksjonen i Republikken Dag blir holdt på Maulana Azad Stadion, Jammu, hvor Guvernør N N Vohra vil ta for salute.

Under Republic Day Feiring 2016, alle tjenestemenn og tjenestemenn i staten og Strømforsyningsenhetene som var stasjonert i Jammu var rettet til å ivareta funksjonen som en del av sin offisielle plikt, sa han.

Dessuten, alle hodene av avdelinger og administrerende direktører i de Strømforsyningsenhetene var regissert for å sikre sin egen deltakelse og også av de ansatte som underordnet dem i funksjon, sier han.

Imidlertid, til tross for klare instrukser for generell administrasjon avdeling, mange av embetsmenn og offiserer av staten og Strømforsyningsenhetene, hadde ikke vært i funksjon, som hadde blitt sett på alvor av myndighetene og de berørte ble advart om å være forsiktige på denne kontoen i fremtiden, sa han.