Centrum ‘pro-actief’ op het probleem van ONS protectionistische maatregelen: Minister van Staat

0
116

(Afbeelding voor representatieve doeleinden)

Als protectionistische maatregelen, zoals visa stoepranden liggen op de loer groot op de Indiase IT-sector met de verandering van het regime in de VS, Minister van Staat voor de Elektronica en HET P P Chaudhary vandaag zei de Unie overheid is pro-actief en er is geen reden voor zorgen. “Zeker we zullen nemen. De overheid is altijd klaar om de belangen van onze IT-professionals en IT-bedrijven. We hebben altijd al klaar, wij zijn klaar nu ook. Modi van de overheid is nog meer kant op,” zei hij.

Kijken Wat Anders Is Het Maken Van Het Nieuws?

Hij reageert op een vraag op te nemen met de VS het probleem van protectionistische maatregelen, zoals visa stoeprand dreigende grote Indiase IT-sector met de AMERIKAANSE President-elect Donald Trump administratie helemaal klaar om de leiding te nemen.

Sprekend tot verslaggevers op de zijlijn van een evenement om te onthullen Mphasis’ ‘Mijn Stempel’, om te herdenken dat het bedrijf het Zilveren regeringsjubileum van hier, zei hij, “Modi-ji en zijn regering is niet alleen reactief, maar proactief altijd.”

Niet willen uitweiden over de gesprekken met de AMERIKAANSE regering over de kwestie, zei de Minister was de zaak met betrekking tot het Ministerie van buitenlandse Zaken, het toevoegen van die dingen zou bekend gemaakt worden wanneer de noodzaak zich voordoet.

Trump heeft een strenger immigratiebeleid een centraal thema sinds de dag dat hij kondigde aan dat hij zou lopen voor de president.

Zijn kandidaat voor de post van Procureur-Generaal heeft ONS verzekerd dat de wetgevers dat de Bazuin regering zal maatregelen nemen, zoals het duwen van wetgevende maatregelen te beteugelen “misbruik” van H-1B en L1 visum door buitenlandse werknemers, beweegt die aanzienlijk van pijn Indiase IT bedrijven en professionals.

Chaudhary zei eerder ook visa problemen had aangekaart en opgelost. “Nu weer is verhoogd het zal worden opgelost.”

Waarin staat dat er geen reden was voor Indiase IT-bedrijven en professionals te maken, zei hij, “de reputatie van onze IT-bedrijven’ wereld in omloop is. De diversificatie van de maatregelen die onze bedrijven aan het doen zijn…er zal een goede vraag.”

Hij zei dat er zou niet veel van een probleem op visa-aangelegenheden. “…er zijn inheemse kansen ook, dus ik denk niet dat er enige noodzaak voor zorgen,” voegde hij eraan toe.