Hur man Använder Snapchat s Virtual Reality “Objektiv”

0
213

Snapchat är “Objektiv” – funktionen kan göra alla typer av dumma förändringar till din Snaps. Om du har någonsin sett en bild av en vän med söt, cartoon-liknande hund öron eller “face-swapping” med någon annan, var det en Snapchat Objektiv.

RELATERAD ARTIKELVad Är Snapchat?

Snapchat är gränssnittet kan vara lite förvirrande, så om du inte är säker på hur du ska använda dessa linser, vi är här för att hjälpa.

Varje Lins har en annan effekt som automatiskt kan tillämpas i realtid för dina foton. De i allmänhet skift, ändra eller lägga till något till ditt ansikte. Vissa linser överdriva storleken på näsan medan andra förvandla dig till olika djur.

Vid något tillfälle, det är mellan tio och femton olika linser som finns på Snapchat. Nya Linser tillkommer ständigt och gamla försvinner och sedan tagit tillbaka. Tema linser är ofta läggs för speciella evenemang och företag kan betala Snapchat att ha en lins ingår att främja deras produkt.

RELATERAD ARTIKELHur man Använder Snapchat: Grunderna i att Skicka Snaps och Meddelanden

Trots att en av de bästa sakerna med Snapchat, Linser är dolda bakom en touch gest. Samtidigt som nästan allt annat i Snapchat gränssnitt hanteras av knappar, det är inte en för Linser.

Att tillämpa en Objektiv till din bild, öppna Snapchat. Många av linser kräver ett ansikte på fotot, så det enklaste är att använda en framåtvänd kamera.

Innan du tar ett Snap, tryck på ditt ansikte. Snapchat kommer att tillämpa sin ansiktsigenkänning algoritmer. Om vi antar att den känner av ditt ansikte, Snapchat kommer att ta upp de Linser för dig att välja från. I svagt ljus eller från udda vinklar, det kan ta Snapchat ett tag för att känna igen dig som en person. Det kan också göra roliga misstag och känna igen vardagliga föremål eller foton som människor.

Att svepa genom de runda ikonerna för att bläddra genom alla objektiv som finns. Tryck på en cirkel för att tillämpa det.

 

Några av linserna, som face-swap, kräver två personer på bild. Andra kommer också att ändra din röst eller lägg på musik. Det finns mycket liten samstämmighet mellan Linserna, och Snapchat är alltid att lägga till fler att göra nya saker.

 

När du har hittat den Lins som du vill använda, ta en Kick som vanligt. Alla Linser fungerar som antingen foton eller videor. Då kan du redigera dina Knäppa, skicka det till dina vänner eller lägg till din Berättelse.