Hoe te Gebruiken Snapchat ‘ s Virtual Reality “Lenzen”

0
217

Snapchat is “Lenzen” functie kunnen alle soorten van de dom van wijzigingen in uw Snaps. Als je ooit een foto gezien van een vriend met een schattige cartoon-achtige hond oren of ‘face-ruilen’ met iemand anders, het was een Snapchat Lens.

GERELATEERD ARTIKELWat Is Snapchat?

Snapchat de interface kan een beetje verwarrend zijn, dus als u niet zeker weet hoe u deze lenzen, we zijn hier om te helpen.

Elke Lens heeft een ander effect dat automatisch wordt toegepast in reële tijd om uw foto ‘ s. Zij over het algemeen shift, wijzigen of iets toe te voegen aan uw gezicht. Sommige lenzen overdrijven de grootte van je neus, terwijl anderen zet je in verschillende dieren.

Op enig moment zijn er ongeveer tussen de tien en vijftien verschillende objectieven beschikbaar in Snapchat. Nieuwe Lenzen worden voortdurend toegevoegd en oude verwijderd en vervolgens weer terug. Thema lenzen worden vaak toegevoegd voor speciale evenementen en bedrijven kunnen betalen Snapchat een lens meegeleverd hun product te promoten.

GERELATEERD ARTIKELHoe te Gebruiken Snapchat: De Basis van het Verzenden van Drukknopen en Berichten

Ondanks dat het één van de beste dingen over Snapchat, Lenzen zijn verborgen achter een touch gebaren. Terwijl bijna alles in het Snapchat ‘ s interface is behandeld door knoppen, er is niet één voor Lenzen.

Voor de toepassing van een Lens op je afbeelding, open Snapchat. Veel van de lenzen vereisen een gezicht in de foto, dus het is het eenvoudigste om het gebruik van de front-facing camera.

Voordat u een Module, druk op je gezicht. Snapchat van toepassing zijn gezicht detectie algoritmen. In de veronderstelling dat hij herkent je gezicht, Snapchat zal de Lenzen voor u om uit te kiezen. Bij weinig licht of uit vreemde hoeken, het kan Snapchat een tijdje om u te herkennen als een persoon. Het kan ook hilarische fouten en erkennen van alledaagse voorwerpen of foto ‘ s als mensen.

Swipe door de ronde pictogrammen te bladeren door alle lenzen beschikbaar. Tik op een cirkel toe te passen.

 

Sommige van de lenzen, zoals de face-swap één, moeten twee mensen in de foto. Anderen zullen ook veranderen van je stem of muziek toevoegen. Er is weinig samenhang tussen de Lenzen, en Snapchat is het toevoegen altijd meer nieuwe dingen.

 

Als je eenmaal hebt gevonden de Lens die u wilt gebruiken, neem dan een Module zoals normaal. Alle Lenzen werk als foto ‘s of video’ s. Dan kunt u uw Snap, stuur het naar uw vrienden of toevoegen aan je Verhaal.