Maryam Nawaz in focus als Pakistan SC hoort ‘Panamagate’ case

0
133

De Pakistaanse Premier Nawaz Sharif.

Pakistan-Premier Nawaz Sharif, de dochter en erfgenaam is duidelijk Maryam Nawaz waren de focus van zaterdag is, wordt het gehoor van de ‘Panamagate’ de zaak bij de Supreme Court waarin gevraagd werd over haar financiën en juridische status. De zaak bezighoudt met het vermeende witwassen van geld door Sharif om de eigenschappen te kopen in Londen, die kwam in beeld na Panama papieren geopenbaard, flats in Londen werden beheerd hoewel offshore-bedrijven lopen door zijn kinderen.

Kijken wat anders is het maken van nieuws:

Pakistan Tehreek-e-Insaf (PTI) chief Imran Khan en vijf andere verzoekers hebben benaderd de apex rechter sonde de vermeende schandaal. De rechtbank op zaterdag een aantal vragen over Maria, de financiën en de juridische status van afhankelijkheid van haar vader, de offshore bedrijven en de vraag of de Minister-president had bedrogen de natie. Pakistan Tehreek-e-Insaf de raad Naeem Bokhari onderzocht Maria, de financiële situatie en zei dat de premier ‘ s dochter had geschonken Rs 50 miljoen en Rs 31,7 miljoen op twee verschillende gelegenheden door haar vader.

Hij stelde in de rechtbank dat Sharif de belastingaangifte van 2011 toonde aan dat Maryam was van hem afhankelijk. Als Bokhari gesloten zijn argumenten, Sharif de raad Salman Aslam Butt zal reageren op kosten in de volgende zitting. Later, advocaat Akram Sheikh, de advocaat van Nawaz Sharif kinderen Hasan, Hussain en Maryam zal aanwezig zijn betoog. Het is niet duidelijk of het hof zal een directe uitspraak is of een commissie sonde de kosten.

Chief Justice Anwar Zaheer Jamali waargenomen dat de rechtbank was het houden van een open geest op het idee van het vormen van een commissie ‘Panamagate’. De rechter verdaagde de zitting tot 13 December. Later, cricketer-draaide-politicain Imran vertelde de media dat Sharif ‘ s juridische team had gegeven het bewijs van de overtreding van de Minister-president. Hij zei dat de documenten ingediend door Sharif gefaald om aan te tonen wie het geld was overgemaakt.

“Nawaz vorderingen zijn woning in Londen gekocht na de verkoop van de Golf Staal, opgericht door zijn vader in Dubai. Maar, de documenten tonen aan dat de Golf Staal leed verliezen…hoe kon hij kocht zulke dure eigenschappen door de verkoop van de andere, die was in verlies,” zei Khan.