Waar Zijn Mijn Outlook PST Data-Bestanden, en Hoe Verplaats ik Ze Ergens Anders?

0
7825

De meeste mensen weten dat slaat Outlook e-mail voor elke account in een persoonlijke tabel opslag (PST) bestand, maar uitzoeken waar dat bestand is afhankelijk van welke versie van Outlook die u gebruikt. Hier is waar Outlook slaat uw bestanden en hoe u ze kunt verplaatsen als u dat nodig heeft.

Outlook is nog steeds een van de beste desktop-e-mail-clients voor Windows en is de facto de opdrachtgever in de meeste bedrijven die gebruik maken van een Microsoft Exchange e-mailserver. Outlook werkt ook goed voor persoonlijk gebruik. Het is altijd een goede ondersteuning voor reguliere POP3-en IMAP-accounts, maar heeft ook veel vooruitgang geboekt in de afgelopen jaren aan het spelen met uw e-services, zoals Gmail en Outlook.com. Het biedt ook een stevige kalender en herinnering systeem dat goed geïntegreerd. De meeste van de tijd, hoeft u niet bezig te houden met waar uw Outlook-gegevensbestanden zijn gelegen. Maar als u wilt ervoor zorgen dat de bestanden steeds een back-up of wilt u om ze te verplaatsen naar een andere harde schijf om ruimte te besparen, hier is hoe te vinden en met hen samen te werken.

GERELATEERDE ARTIKELENHoe Uw Gmail-Account Toevoegen aan Outlook met Behulp van IMAP –het Toevoegen van Uw Outlook.com e-Mail Adres voor Microsoft Outlook

Wat Is een PST-bestand?

Als je Outlook gebruikt voor elke lengte van de tijd, u hebt waarschijnlijk gehoord van PST-bestanden. Elk e-mail account die u hebt ingesteld in Outlook krijgt een eigen database in de vorm van een personal storage table (PST-bestand), waar e-mails, agenda-items, contacten en herinneringen worden opgeslagen. De gegevens in een PST-bestand kan niet worden gecomprimeerd en versleuteld, afhankelijk van uw instellingen.Ziet u dat Outlook vertraagt naarmate er meer gegevens worden opgeslagen in het PST-bestand. Af en toe, Outlook zal bieden voor het archiveren van uw oude e-mails om te helpen verlichten van dit probleem en het is gewoon zo dat je met minder oude items om te waden door als je over je dag.

U kunt ook bestanden met een .ost-extensie in uw Outlook-map met gegevens. OST-bestanden zijn dezelfde indeling als PST-bestand, maar worden over het algemeen gebruikt als tijdelijk offline opslag van e-mail voor Exchange-servers en voor webmail hosts zoals Gmail en Outlook.com. Het idee is dat je nog steeds kunt communiceren met de berichten die zijn opgeslagen in het OST-bestand wanneer u geen verbinding met de e-mail server–zoals wanneer je geen internet–en dan, wanneer u verbinding met de server weer, Outloook synchroniseert alles.

Dit betekent dat uw gegevens worden opgeslagen in een PST-bestand als u een standaard POP3-of IMAP-account, of een Exchange-account waar offline opslag is niet geconfigureerd. Gmail, Outlook.com en andere webmail-hosts zal krijgen van een OST-bestand in plaats. Exchange-accounts kunnen zelfs gebruik maken van zowel een OST-bestand voor offline toegang en een PST-bestand voor data back-up.

Waar Zijn Mijn PST-en OST-Bestanden die zijn Opgeslagen?

Waar Outlook slaat uw gegevens bestanden is afhankelijk van de versie van Outlook die u gebruikt. Standaard worden in Outlook 2007 en 2010 het opslaan van PST-bestanden in uw map AppData op de volgende locatie:

C:usersusernameAppDataLocalMicrosoftOutlook

Outlook slaat alle OST-bestanden in dezelfde AppData locatie, ongeacht van welke versie van Outlook u gebruikt.

Te beginnen met Outlook 2013, de locatie van PST-bestanden verplaatst naar de map Documenten. Outlook 2013 en 2016 nu opslaan van PST-bestanden op de volgende locatie:

C:usersusernameDocumentsOutlook Bestanden

U kunt ook precies te weten waar het PST-bestand naar een e-mail account is opgeslagen in Outlook. In Outlook 2010, 2013 en 2016, klik op de “File” menu, kies “Account Settings” dropdown menu en klik vervolgens op “accountinstellingen”. In Outlook 2007, vindt u de “Account Instellingen” optie in het “Tools” – menu.

In het “Account Instellingen” venster op de “Data Files” tab, selecteer het account dat u wilt onderzoeken en klik vervolgens op de “Open File Location” knop.

Outlook opent een Verkenner venster met de map met uw PST-bestand of het OST-bestand-als u hebt geselecteerd een account die gebruikmaakt van één).

Hoe Kan ik Mijn PST Bestand?

Als u wilt verplaatsen uw Outlook-bestanden uit uw primaire harde schijf, of plaats gewoon je Outlook-bestanden in een meer overzichtelijke locatie, is er een manier. Echter, je kunt niet simpelweg verplaatsen naar een nieuwe locatie behulp van de File Explorer. Als u probeert Outlook maak dan gewoon een nieuw PST-bestand in de standaard locatie en verliest u de toegang tot een deel van wat is opgeslagen in uw echte PST. In plaats daarvan, je nodig hebt om te duiken even in het Register van Windows te wijzigen van de standaard locatie waar de Outlook-gegevens opgeslagen bestanden, en vervolgens verplaatst u de bestaande PST-bestand in de Verkenner.

Standaard waarschuwing: met de Register-Editor is een krachtig hulpmiddel is, en misbruik kan maken van uw systeem instabiel is of zelfs onbruikbaar. Dit is een vrij simpele hack en zolang u zich aan de instructies, je moet geen problemen. Dat gezegd hebbende, als je nog niet eerder mee gewerkt, u kunt lezen over het gebruik van de Register-Editor voordat u aan de slag. En zeker een back-up van het Register (en uw computer!) voordat u wijzigingen aanbrengt.

GERELATEERDE ARTIKELENLearning om het Gebruik van de Register-Editor Als een ProHoe een Back-up en Terugzetten van het Register van Windows

Begin met het maken van ervoor dat Outlook niet actief is. Vervolgens opent u de Register-Editor door op Start en typ “regedit.” Druk op Enter om de Register-Editor en geven toestemming om wijzigingen aan op uw PC.

In de Register-Editor, gebruik maken van de zijbalk links om te navigeren in een van de volgende toetsen, afhankelijk van welke versie van Outlook:

Outlook-2016:HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice16.0Outlook
Outlook 2013:HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice15.0Outlook
Outlook 2010: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice14.0Outlook
Outlook 2007: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice12.0Outlook

Vervolgens maakt u een nieuwe waarde in, dat Outlook-toets. Met de rechtermuisknop op het Outlook-toets en kies Nieuwe > Uitbreidbaar String Waarde. De naam van de nieuwe waarde ForcePSTPath . Let op: als je werkt met een OST-bestand in plaats van een PST-bestand kunt u een waarde met de naam ForceOSTPath plaats. In feite, is het waarschijnlijk een goed idee om beide waarden zo houdt u al uw Outlook-gegevens en bestanden op één plaats samen.

Dubbelklik op de nieuwe ForcePSTPath (of ForceOSTPath ) waarde om het eigenschappen-venster en typ je de locatie waar u wilt dat Outlook voor het opslaan van nieuwe gegevens bestanden in het vak “Waarde gegevens”. Klik op OK wanneer u klaar bent.

U kunt nu sluit Register-Editor. Outlook moet nu maak nieuwe PST-bestanden in de door u opgegeven locatie en u kunt nu ook gebruik maken van de Verkenner te slepen van de PST-bestand van de oude locatie naar de nieuwe. Wanneer u Outlook opnieuw opent, moet alles blijven werken als voorheen.

Of u nu een professional bent met het jaar van e-mails in Outlook of een persoonlijke gebruiker dat wil back-up van hun Gmail-account offline Outlook is een standaard tool van veel van ons dagelijks leven. Nu weet je wat meer over uw Outlook-gegevensbestanden en wat u kunt doen met hen. Met de huidige enorme inbox maten, van uw PST-bestanden kunnen vaak worden een aantal van de grotere persoonlijke gegevens-bestanden, maar de methoden die in dit artikel kan u helpen bij het opslaan van uw gegevens bestanden waar u maar wilt.