Delhi hit-and-run geval: het Hof wijst de jeugd de borgtocht pleidooi ingetrokken

0
166

De Honda City bij het ongeval betrokken. (Bestand)

Een Delhi hof heeft afgewezen ingetrokken de borgtocht toepassing van het BBA student, die naar verluidt gemaaid twee mannen met zijn Honda City auto in een dronken toestand en links een jeugd ernstig gewond.

Extra Sessies Rechter Vikas Dhull voorbij de bestelling op vrijdag na de raad voor de 21-jarige verdachte Rishabh Rawat gevraagd zich terug te trekken van het middel.

Het incident vond plaats op de ochtend van 13 juni in 2016, wanneer twee personen, inclusief een oudere man, werden gedood en een ander was ernstig gewond geraakt nadat ze waren uitgeschakeld door een voortrazende auto naar verluidt gedreven door de student in een zeer dronken toestand in west Delhi Janakpuri gebied.

De raadsman gezocht borgtocht op grond dat secties 308 (poging tot het plegen van doodslag) of 304 (doodslag niet ten bedrage van moord) van de IPC werden niet gemaakt en zijn cliënt in bewaring bijna drie maanden. Hij beweerde ook dat de verdachte niet de intentie had om te doden van de twee personen.

De borgtocht pleidooi, maar werd tegengewerkt door de slachtoffers raad die zei dat de beschuldigingen tegen de verdachten werden graf. Advocaat Amit Sahni, die een van de slachtoffers Ashwani Anand (67), die is overleden bij het ongeval, zei de verdachte was dronken en de slachtoffers kreeg geslingerd 30-40 meter onder de impact van de crash en de twee mannen overleed ter plaatse.

Hij zei dat de slachtoffers werden op een ochtend lopen toen het ongeluk plaatsvond.

“De zaak is ernstig in aard en geen concessie moet worden gegeven aan de verdachte. De rechtbank mag het niet toegeven aan dit soort misdaden waar twee personen hebben hun leven verloren en de derde slachtoffer is verlamd en aan bed gekluisterd,” Sahni zei.

Volgens de politie, het incident vond plaats rond 6.30 UUR bij Rishabh, een inwoner van Janakpuri en zoon van een zakenman, kwam terug van een feestje bij een vriend thuis in west Delhi Hari Nagar gebied en was het rijden van zijn vader Honda City auto met een snelheid van meer dan 100 Totnogtoe.

Hij is naar verluidt raakte drie personen, waaronder twee die uit waren voor de ochtend wandeling, de één na de ander, in een stuk minder dan 1,5 Km in Janakpuri, aldus de politie.
Terwijl Ashwani Anand en Kameshwar Prasad (40) is overleden op de plek, Santosh (40) was ernstig gewond geraakt. De jongen werd onmiddellijk gearresteerd na het ongeval.

De politie zei Prasad, een werknemer van een unie ministerie, was de eerste man te worden getroffen. Hij was voor een ochtend wandeling. De impact van de crash gooide hem een paar meter afstand. Zij stelde dat Rishabh niet stoppen en hit Santosh, die het reinigen van auto ‘ s in een woonwijk. Hij vloog weg, het rijden op de verkeerde rijbaan en belandde raken Anand, een eigenschap van een dealer die is het nemen van een wandeling met een buurman.

De politie zei Rishabh was in een dusdanige staat dat hij kon er zelfs niet in slagen om recht te staan toen hij werd aangehouden. De auto werd in beslag genomen en likeur flessen werden gevonden in het voertuig.