Het Aanpassen van de Pagina ‘Nieuw Tabblad’ in Chrome

0
12750

Voor de meeste mensen is de standaard Pagina ‘Nieuw Tabblad’ in Chrome werkt heel goed voor hun doeleinden. Maar als u de voorkeur geeft om te kiezen wat opent in een nieuw tabblad voor jezelf, dan hebben we een aantal alternatieve oplossingen voor u.

Standaard wanneer u een nieuw tabblad opent in Chrome, ziet u een zoekbalk, het Google-logo, en miniatuur tegels van de sites die u hebt bezocht meest vaak. Echter, kunt u de standaard pagina ‘nieuw tabblad’ een beetje (niet veel), stelt u de pagina ‘Nieuw Tabblad naar een lege pagina, kiest u een aangepaste URL weer te geven, of het installeren van een extensie voegt functionaliteit toe aan de pagina ‘Nieuw Tabblad’. Lees verder om erachter te komen wat het beste werkt voor u.

Het aanpassen van de Standaard Pagina ‘Nieuw Tabblad’

Laten we beginnen met Chrome standaard pagina ‘Nieuw Tabblad’. Chrome wordt automatisch toevoegen koppelingen naar webpagina ‘ s u hebt bezocht vaak als tegels. De enige manier kunt u het aanpassen van de standaard pagina ‘Nieuw Tabblad’ door het verwijderen van de tegels van de pagina. Om dit te doen, beweeg uw muis over de tegel die u wilt verwijderen en klik op de “X” – knop die beschikbaar is in de rechterbovenhoek van de tegel.

Een bericht wordt weergegeven aan de onderkant van de pagina ‘Nieuw Tabblad’ dat de miniatuur is verwijderd. U kunt de miniatuur terug door te klikken op de “Ongedaan maken” link.

De tegels zijn gemaakt van uw browsegeschiedenis. Wanneer een tegel is verwijderd, wordt de bijbehorende link in je browse-geschiedenis wordt niet verwijderd. Dus, als u wilt herstellen van alle tegels die u hebt verwijderd, kunt u dit doen door te klikken op de “Restore all” link aan de onderkant van de pagina ‘Nieuw Tabblad’.

Het bericht en links aan de onderkant van de pagina ‘Nieuw Tabblad’ ga weg na een beetje, maar klikt u op de “X” om handmatig verwijderen.

Een Lege Pagina

Als u niet wilt dat iets op de pagina ‘ Nieuw Tabblad, kunt u het veld leeg. Er zijn twee eenvoudige extensies, dat geeft je een lege pagina ‘Nieuw Tabblad’.

De Lege Pagina ‘Nieuw Tabblad’ extension doet precies wat het zegt: wanneer u een nieuw tabblad opent, is het helemaal leeg.

Nieuw leeg Tabblad Pagina met Bookmarks Bar is zelfverklarend. In tegenstelling tot de Lege Pagina ‘Nieuw Tabblad’, deze extensie zal u een lege pagina met je werkbalk aan de bovenkant. Zelfs als je de bladwijzerbalk uit (het Chrome-menu > Bladwijzers > bladwijzers Tonen bar [niet gecontroleerd]), dan zal uw bladwijzers tijdelijk op de pagina ‘nieuw tabblad’, wat handig kan zijn.

Voeg Uw Eigen URL

U kunt ook één van uw favoriete websites, zoals How-To Geek, op de pagina ‘Nieuw Tabblad’. Echter, dit is niet een ingebouwde functie in Chrome, dus we moeten een extensie installeren. De eenvoudigste wij vinden dat goed werkt, is het Vervangen van Pagina ‘Nieuw Tabblad’.

Installeer het Vervangen van de Pagina ‘Nieuw Tabblad’ extensie en klik vervolgens op de knop toegevoegd aan de werkbalk. Selecteer “Opties” in het drop-down menu.

Voer de URL voor de webpagina die u wilt weergeven op de pagina ‘Nieuw Tabblad’ in het invoervak en klik op “Opslaan”

De volgende keer dat u een nieuw tabblad opent, de URL die u hebt gekozen, verschijnt op de pagina ‘Nieuw Tabblad’.

Het verbeteren van de Pagina ‘Nieuw Tabblad’ Extra functies

Andere extensies maken hun eigen Nieuwe Tabblad pagina ‘ s geheel, met verschillende functies en veel aanpassingen, zoals het toevoegen en het herschikken van de tegels op de pagina met uw bladwijzers en recent gesloten tabbladen, en het veranderen van de achtergrond en de stijl van de pagina

We hebben getest verschillende extensies die het verbeteren van de pagina ‘Nieuw Tabblad’ en gevonden, genaamd Nederig Pagina ‘Nieuw Tabblad’, dat heeft een aantal handige functies die worden weergegeven op een nieuw tabblad in een simpele, eenvoudig te gebruiken lay-out. Het weergeven van items zoals uw bladwijzers, de meest bezochte sites, apps, recente bookmarks, recent gesloten tabbladen, en zelfs het weer.

Het installeren van de Nederige Nieuw Tabblad Pagina-extensie, open een nieuw tabblad en klik vervolgens op het kleine pictogram met de moersleutel in de rechterbovenhoek van de pagina om toegang te krijgen tot de Opties.

Een pop-up venster met vier tabbladen weergegeven aan de rechterkant van de pagina. Het tabblad Instellingen kunt u Instellingen wijzigen bovenaan, kies welke Inhoud moet worden weergegeven op de pagina ‘Nieuw Tabblad’, en geef een locatie en Celsius of Fahrenheit voor het weer, als je ervoor kiest dat u wilt weergeven. Er is een knop op de werkbalk die toegang biedt tot de Opties pop-up venster.

U kunt het uiterlijk en de stijl op het tabblad Uiterlijk. Stel het lettertype, de kleuren, lay-out, hoogtepunten en animatie. U kunt er zelfs voor kiezen om uw eigen achtergrond afbeelding.

Als u gebruik wilt maken van deze verlenging in een ander profiel of op een andere computer, kunt u een back-up van uw instellingen. Om dit te doen, klik op de “Import/Export” op het tabblad Instellingen pop-up. Selecteer de tekst in de Instellingen voor het Exporteren van het vak, kopiëren, plakken in een tekst bestand en sla het op. Om uw instellingen te herstellen, de instellingen te kopiëren van de tekst-bestand en plak dan de tekst in de Instellingen Importeren venster.

Voor degenen onder u die ervaring hebben met cascading style sheets, je kan ze gebruiken voor het verder aanpassen van de look van de pagina ‘Nieuw Tabblad’. Om dit te doen, kopieer de CSS-code van de Gegenereerde CSS vak, wijzig de waarden in een tekst editor, en dan kopiëren en plakken van de herziene CSS-code in de Aangepaste CSS box.

U kunt ook de volgorde van de items op de pagina door ze te slepen en neer te zetten. Zie je een zwarte lijn geeft aan waar het item zal worden geplaatst. U kunt zelfs extra kolommen door te slepen en laten vallen van een item, totdat u ziet een verticale zwarte lijn.

Er zijn vele andere extensies beschikbaar in de Chrome Web Store, die u toestaan om het aanpassen van de pagina ‘Nieuw Tabblad’ in verschillende manieren. Bladeren rond als geen van de bovenstaande past bij uw manier; je zeker vinden iets wat je leuk.