Hur du Lägger till en App Låda till LG G5: s Startsida

0
223

LG gjorde något konstigt med G5: det bort helt app lådan i stock launcher, och kastade alla program på hem-skärmar, som i iOS. Jag får som vissa människor gillar nog detta—kanske till och med föredrar det—men jag är säker på att det är avskräckande för många andra. Om du vill ge stock launcher en gå men vill app drawer tillbaka, LG faktiskt ingår ett sätt att lägga till en app låda till sin launcher via en separat hämtning.

RELATERAD ARTIKELHur man Lägger till en App Låda till LG G5: s Startsida
LG gjorde något konstigt med G5: det bort helt app lådan i stock launcher, och kastade alla appar… [Läs Artikeln]

För det första, bege dig till Inställningar. Dra nedåt i meddelandepanelen och tryck sedan på cog-ikonen för att komma dit.

I Inställningar, bläddra ner till “Hem-skärmen” alternativ och peka på det.

Det första alternativet i menyn “Välj Hem”—ge som en kran.

Det är där alla installerade bärraketer kommer att visa upp, men den sista alternativ på listan är “Hem & app drawer”—du kommer att märka att det har en download-ikonen bredvid den, i motsats till en valbar bubbla som de andra på den här listan. Gå vidare och peka på att, som kommer att hoppa in i en annan meny.

Du kommer att bli ombedd att installera Hem & app låda add-on, som är vad du vill. Det kommer att ladda ner appen och installera den automatiskt—ingen åtgärd krävs.

Du kan nu tillbaka till “Väljer du Home” menyn. “Hem & app drawer” alternativet kommer väljas nu, så gå vidare och ge det ett tryck.

Och det är det. Att välja nya hem-app kommer att ta dig till ditt nya hem skärmen, som fortfarande ser mycket ut som det gjorde innan, med tillägg av en app låda. Och om du någonsin vill gå tillbaka till alla-program-all-the-time-home-skärmen layout, bara gå tillbaka till hemskärmen och välj “Hem”.Du är välkommen.