Hvordan å Koble til en Projektor til en PC med Windows

0
5229

Siden Windows 7, en funksjon som er blitt kraftig forbedret i Windows er muligheten til å koble til en projektor ved hjelp av ulike alternativer, avhengig av dine behov. Ved hjelp av en enkel hurtigtast, kan du raskt duplikat-skjermen, kan du utvide det eller bare ha det vises på projektoren.

I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du skal koble til en projektor i Windows og velge den beste valg for visning av en presentasjon.

Før Du Kobler Windows til en Projektor

Før du kan vise innholdet på en projektor, du har å være sikker på at Windows gjenkjenner at projektoren er koblet til datamaskinen og er riktig konfigurert i operativsystemet.

Først, kan du se i dokumentasjonen for projektoren, om å koble til og konfigurere enheten med datamaskinen. Noen projektorer koble til din video-kortet, mens andre kobler til via en USB-port.

Vær spesielt oppmerksom på i hvilken rekkefølge du bør sette opp projektoren. Sette opp de fleste projektorer på en Windows-datamaskin er som å sette opp en skriver. Første, du kobler projektoren til datamaskinen.

Deretter kan du installere de riktige driverne fra platen som fulgte med projektoren, eller laste dem ned. Til slutt, kan du starte datamaskinen på nytt, og kontroller at projektoren er gjenkjennes av Windows. For å sjekke for å se om projektoren er riktig gjenkjent, klikk på Start – knappen, høyreklikk på Min Datamaskin (eller PC), og velg Administrer fra menyen.

Med Computer Management – vinduet er åpent, kan du klikke på Device Manager (enhetsbehandling) i den venstre kolonnen. I midten kolonnen, vil du se at projektoren er koblet til og klar for bruk av Windows. Avhengig av merke og modell av projektoren, kan det hende det dukker opp i ett av to steder i Enhetsbehandling.

Først, se under skjermkort. Hvis den ikke det, sjekk for sin egen oppføring i sentrum kolonne. Når du har bestemt deg for at Windows gjenkjenner projektoren, er du klar til å koble seg til det og begynne å bruke det i din presentasjon.

Koble til en Prosjektør til Windows

Microsoft virkelig hadde bekvemmelighet i tankene når det er lagt til en så enkel metode for å vise innhold på en projektor. Når du er koblet til en projektor, er det bare å trykke Windows-Tasten + S for å velge en av fire forbindelse valg.

Nedenfor er en beskrivelse og noen hint på ved å velge ett av de fire projektor-tilkobling alternativer i Windows. Hvis du kjører Windows 8 eller Windows-10, alternativer vis opp på siden snarere enn over som skjermbildet ovenfor.

Bare datamaskin (PC-Skjermen) – Dette alternativet viser innholdet på skjermen på datamaskinen. Dette er en flott mulighet til å velge når presentasjonen har ennå ikke startet, eller hvis du ønsker å bruke datamaskinen til en annen grunn til og ikke vil at innholdet av skjermen vises gjennom projektoren for alle å se.

Duplikat – Dette alternativet samtidig viser innholdet på skjermen på skjermen og via projektoren. Dette er et flott valg, når ryggen skal være mot projektor skjermen, mens du holder en presentasjon. På denne måten kan du se på skjermen, mens publikum ser på projektoren skjermen, og du slipper å stadig snu ryggen til publikum under presentasjonen.

Forlenge – Dette alternativet deler bildet mellom datamaskinen og projektoren. På denne måten kan du vise en ting på din pc-skjerm og noe annet på projektorskjermen. Dette er flott når du bruker PowerPoint slik at presentasjonen vises på projektoren mens presentasjonen notater vises på skjermen foran deg.

Bare projektor (Skjerm) – Som navnet tilsier, er dette alternativet, vises innholdet av presentasjonen på projektoren, men vise et tomt skjermbilde på datamaskinen. Selv om det ikke er et populært valg, dette er et godt alternativ når du kjører presentasjonen fra din laptop-batteri. Slå av den bærbare pc-skjermen kan bidra til å bevare batteriets levetid.

Koble til en prosjektør til en Windows-datamaskin er ganske enkelt når du vet hvordan. Ved hjelp av de fire alternativene som er nevnt ovenfor, kan du konfigurere en egendefinert visning som passer din personlige presentasjon behov. Hvis du har noen spørsmål, føl deg fri til å kommentere. Nyt!