Hoe gaat u de “Verzend als Tekst” – Prompt voor Berichten op het Apple-Horloge

0
349

Het Apple-Horloge kunt u sms-berichten versturen met uw stem via de Berichten-app. Maar elke keer als je dat doet, het zal u vragen of u een bericht wilt verzenden als sms-of als een opname van de stem. Hier is hoe om zich te ontdoen van de aanwijzing.

Bij het gebruik van mijn Apple-Horloge versturen van sms-berichten, ik vind het altijd leuk om ze te sturen als gewone teksten–ik heb nooit wilt verzenden stem opnames voor de mensen. Dus, in plaats van het antwoord op deze vraag elke keer, ik heb mijn horloge voor het verzenden van alle berichten als tekst automatisch. (Natuurlijk, als u wilt, als u spraakberichten wilt verzenden, kunt u dat doen door standaard.)

OPMERKING: U kunt een sms-bericht sturen als audio als de persoon die het bericht niet hebben van een iPhone.

GERELATEERDE ARTIKELEN15 Dingen die Je Kunt Doen met Siri op Apple-Horloge
Apple Horloge bevat tal van Siri-integratie, en terwijl het niet zo uitgebreid als wat u kunt doen met Siri op… [Lees het Artikel]Hoe Configureer Aangepaste Antwoorden voor Tekst-en E-Mailberichten op Uw Apple-Horloge
Kan je jezelf versturen van dezelfde antwoorden op sms-berichten over en weer. Er zijn ingebouwde, ingeblikte reacties… [Lees het Artikel]

Deze optie moet worden veranderd op je iPhone, zodat tik op de “Watch” app op het startscherm.

Zorg ervoor dat de “Mijn Horloge” scherm actief is. Zo niet, tik op de “Mijn Horloge” icoon aan de onderkant van het scherm.

Op de “Mijn Horloge” – scherm, tik op “Berichten”.

Tik op “Audio Berichten” op de “Berichten” scherm. De geselecteerde optie verschijnt rechts van “Audio-Berichten”.

Op het “Audio Berichten” – scherm, tik op “Altijd Dictaat” altijd verzenden uw sms-berichten worden als tekst of voor Altijd “Audio” telkens als audio. Zoals ik al zei, ik stuur altijd mijn berichten als tekst, dus ik tik Altijd “Dicteren”.

Nu, kunt u een nieuw sms-bericht op uw horloge en zie je niet de “Verzend Audio/Verzenden als Tekst” scherm. De juiste indeling wordt automatisch ingevoegd in uw sms-bericht.

Zo, nu kan je bespaart jezelf wat tijd als je altijd het verzenden van sms berichten in het zelfde formaat.