3 Måter å Legge til Mer Lagringsplass til Din iPad

0
551

Apples nyeste enhet, rett og slett kalt “Den Nye iPad” har flere forbedrede funksjoner som forbrukere krevde, som for eksempel den innebygde Retina-Skjerm og en faktisk anstendig kamera. Imidlertid, lagringskapasitet for iPad lineup har holdt seg nokså konstant siden sin opprinnelige debut i April 2010.

Å kjøpe en iPad er vanligvis en tre-trinns prosess, bestående av først å velge en farge: sort eller hvitt, og deretter bestemme om du skal få Wi-Fi eller Wi-Fi +3G/4G, så de bestemmer seg for en lagringskapasitet. Tilgjengelig med 16 gb, 32 GB og 64 GB-konfigurasjoner, lagringskapasitet er en av de beste kjøpere anger grunner for iPad, så vel som andre nettbrett.

Når du kjøper en enhet, slik som en iPad, når du går tom for lagringskapasitet, du vanligvis oppgradere til en annen modell av iPad. For eksempel, hvis du kjøper en iPad 32GB, og senere vite at den 32GB rett og slett ikke er nok for alle dine media og apper, det er en god mulighet for at din neste trinn vil være å oppgradere til 64 gb-modellen. Med baseline-16GB-Wi-Fi-modellen blir den beste selgeren, mange iPad-kjøpere kan, på noe tidspunkt, bruke opp all lagring på deres ipad.

Flash-lagring i iPad-er ikke kan repareres av brukeren, eller oppgraderes. Men, det betyr ikke at du ikke kan legge til mer lagringsplass til din iPad. 3. parts produsenter har mer og mer blitt releasing produkter designet for å legge til lagringsplass til iPad, og til og med iPhone. Her er noen enkle måter å få mer lagringsplass for din iPad, uten å måtte selge den og kjøpe en dyrere modell. Er selv på toppen av linjen 64 gb-modellen ikke er nok lagringsplass for deg? Her er noen alternativer:

Seagate GoFlex Satellite

Produsenten av harddisken Seagate er en stor merkevare i lagring bransjen, og en av deres nyere utgivelser er GoFlex Satellite ekstern harddisk. Snarere enn å være en tradisjonell ekstern harddisk som må være koblet til en datamaskin med en USB-eller FireWire-kabel, Satellitt-er en unik enhet i sin egen rett.

I stedet, denne enheten er spesielt målrettet og markedsført for enheter som iPad, med tilkobling for å være helt trådløst via Wi-Fi. Den GoFlex er for tiden tilgjengelig i 500 GB kapasitet, noe som gir den nesten åtte ganger mer kapasitet enn den dyreste iPad.

Satellitten kan kjøpes for rundt $150.00 på salg, noe som gjør det til et levedyktig alternativ for å legge til lagring kapasitet til iPad. Tross alt, det er hva denne enheten er markedsført for, og det er hva denne enheten ble opprettet for.

Kingston Wi-Drive

Ønsker du å legge til mer lagringsplass til iPad, men den Seagate Satellitt nevnt ovenfor litt overkill? Kingston Wi-Drive er en enkel, lett å legge til lagringsplass enhet for din iPad. Tilgjengelig med 16 gb og 32 gb-versjoner, kan dette lette bærbare enheten kan slå en 16GB iPad til en iPad 32GB for $50,00, og slå en 32 GB iPad-en til en 64GB iPad for $90.00, så langt som samlet lagring er bekymret.

I stedet for å være en roterende disk, Wi-Drive er mer elegant, kompakt og lett, som den bruker flash-minne for lagring, ligner på en USB-flash-enhet eller solid state-stasjonen. Kingston selvfølgelig, er et anerkjent selskap i RAM-minnet bransjen, så dette kan bli en stor virksomhet flytte å bidra til å utvide deres produktlinje. Markedsføring og design bak denne stasjonen er også rettet mot iPad-brukere.

Apple iPad Camera Connection Kit

Apple iPad Camera Connection Kit består av to hovedprodukter: en USB-adapter og en SD-kortet. Hensikten med dette settet, selvfølgelig, er å tillate deg å enten koble det digitale kameraet til iPad-en via USB, eller koble et kamera minnekort via SD-kort leser.

Imidlertid, en USB-adapter vil også arbeide for USB-flash-stasjoner rett? og nå er de gjør SD-kort opp til 64 GB kapasitet… Så, kanskje denne enheten er utformet for fotografering kan brukes til å legge til flere, alle rundt lagring til iPad. For noen konfigurasjoner, Camera Connection Kit + USB-Flash-enhet eller SD-Kort kan være en enkel måte å legge til ekstra lagringsplass til din iPad. Som PC World notater, kamera kit kan faktisk støtte andre enheter også, og til og med brukes for videolagring.

Takk for stoppskilt av området for dagens innlegg. Disse er bare tre måter å legge til mer lagringsplass til din iPad uten å måtte selge den og kjøpe en dyrere modell. Enheter som GoFlex Satellite, er, vel, fleksible. Enheten kan støtte opp til 3 enheter samtidig. Har en multi-iPad hjem? Denne enheten kan utvide lagringsplassen for alle av din ipad.