Voorkomen dat Google Chrome PDF-Bestanden Openen in de Browser

0
8255

Ik heb gewerkt aan een project waar de laatste tijd heb ik om te downloaden op een veel Pdf ‘ s van een website en ga via hen en het markeren van tekst, opmerkingen toevoegen, enz. In Google Chrome, als ik klik op een link naar een PDF-bestand, opent het bestand in het venster van de browser.

Dit is heel handig voor de meeste mensen en het was prima voor mij, totdat ik aan dit project begon. Anders dan het bekijken van de PDF-file, je kan niet echt iets anders doen met het bestand als het is geopend in Chrome. Dus kortom, ik was te klikken op de knop opslaan, opslaan op de harde schijf en het vervolgens te openen. Na een tijdje, dit begon inmiddels een beetje vervelend en tijdrovend.

Ik was met behulp van Adobe Acrobat op mijn Mac om de wijzigingen aan de PDF-bestanden, dus ik wilde die gebruiken in plaats van Chroom. Eindelijk, na het spelen met spullen voor een tijdje, slaagde ik erin om erachter te komen een goede oplossing. Om te voorkomen dat Chrome het openen van de PDF-bestanden, had ik voor het uitschakelen van de Chrome PDF Viewer. Hier is hoe u dit kunt doen. Open Chrome en plak het volgende in de adresbalk:

chrome://plugins/

Nu vinden Chrome PDF Viewer en klik op Uitschakelen link.

Zodra u uitschakelen Chrome PDF Viewer, wanneer u klikt op een koppeling naar een PDF-bestand, het zal nu gewoon downloaden als een normaal bestand zoals hieronder getoond:

Wanneer u nu klikt op het bestand, wordt deze automatisch geopend in de standaard applicatie voor het openen van PDF-bestanden op uw computer. Merk op dat in aanvulling op het uitschakelen van Chrome PDF Viewer, kan het zijn dat u voor het uitschakelen van Adobe PDF-Viewer in de Chrome-plug-ins sectie. Wanneer u de installatie van Adobe Acrobat, het installeert ook een PDF-viewer in Chrome ook, dus als je wilt om de PDF te openen van bestanden op het bureaublad Adobe-programma, moet u het uitschakelen van alle PDF-viewers die Chrome plug-ins.

Daarnaast hebt u mogelijk wijzigen van het standaard programma voor het openen van PDF-bestanden op uw computer. Bijvoorbeeld, op mijn Mac, de PDF-bestanden zijn te openen in de Voorvertoning plaats van de Adobe Acrobat reader. Wijzigen van de PDF-viewer op een Mac, moet u rechts-klik op een PDF-bestand en kies Get Info.

 

Dan heb je voor het uitbreiden van de Open met sectie en wijzig het programma naar de gewenste PDF-viewer van uw keuze. Vervolgens klikt u op de Veranderen knop, die ervoor zal zorgen dat alle PDF-bestanden openen met dat programma.

Voor Windows-gebruikers, kunt u check out mijn vorige posts over het wijzigen van het standaard programma om een bestand te openen met en instellen van de standaard programma ‘ s in Windows 7. Hopelijk, als je één van die mensen die hoeft niet de standaard-PDF-viewer in Chrome, kunt u gebruik maken van de bovenstaande techniek het probleem op te lossen. Genieten!