Hur att Hålla Dig Uppdaterad Med den Senaste Internet-Memes

0
103

Visste du att den senaste Internet-meme var Hadouken och Vadering? Ja, mig heller. Hadouken är när folk tar bilder på sig själva slåss i luften och Vadering är där folk låtsas att använda “the force” och strypa folk Darth Vader stil. Jag måste erkänna att det är jäkligt roligt.

Tydligen Hadouken meme startades av Japanska flickor. Det verkar som om varje dag eller vecka det är ett nytt tema som tar över Internet. Det enda problemet är att jag oftast inte vet om det. Kanske beror det på att jag jobbar hemifrån, vilket betyder att jag kan interagera med människor och därför inte höra “Hej, såg du detta Harlem Shake video?”

Om du är som mig och inte på toppen av din Internet-Memes som du tydligen ska vara, så här är ett par sätt som du kan bo på toppen av galenskap så nästa gång någon frågar dig om du såg eller hörde talas om XYZ, du kan må bra av att du är i vet. Plus att det är mycket roligt att gå igenom alla Internet memes om du är uttråkad och vill bli underhållna. Det finns så många att det är bokstavligen omöjligt att ha hört talas om varenda en.

KnowYourMeme.com

Denna webbplats är som Encyclopedia Britannica för internetfenomen. Jag menar det är verkligen löjligt hur detaljerade och informativa det är. En hel del webbplatser som kommer att berätta precis vad de meme är med en länk till videon eller bilder, etc, men denna webbplats går alla ut med djupgående artiklar om varje meme: sammanfattning, ursprung meme, hur det sprids, exempel, länkar till intervjuer av de personer som deltar i meme, derivat av kulturen, och mycket mer. Vad är bra med det är att det finns också länkar till alla externa referenser, så att du vet att de inte bara gör det här upp.

Till exempel, bara kolla in sidan för Löjligt Fotogenisk Kille meme:

http://knowyourmeme.com/memes/ridiculously-photogenic-guy-zeddie-little

Efter att ha läst att hela sidan, och du kommer att ha lärt sig bara om allt möjligt som finns att veta om att meme. Du kan också surfa bara bild memer eller video enda memes och om du verkligen vill komma in i det, kan du gå till forumet och tala om meme med hundratals andra människor.

Wikipedia

Wikipedia är också ett bra sätt att lära sig mer om Internet memes. När jag är riktigt uttråkad, jag besöka internetfenomen kategori-sidan på Wikipedia och bläddra igenom hundratals Internet-memes som anges där. Naturligtvis är denna lista är att alltid vara uppdaterad med någon, så att det aldrig blir gamla.

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Internet_memes

En annan bra är det Internet som Fenomen sida som listar de mest populära virala videor, bilder, skämt, slagord och mycket mer.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Internet_phenomena

Google Nyheter

Det andra stället jag går att läsa om den senaste Internet-memes är Google Nyheter. Gör bara en sökning på “senaste internet-memes” och sedan klicka på Lägg till “” för att min startsidan för Google Nyheter.

Det är hur jag fick reda på Vadering och Hadouken! Om du vill veta vad dina barn skrattar hysteriskt samtidigt på sina telefoner, du kan se lite svalare genom att ha en uppfattning om vad som är på gång. Njut!