Hoe om te Stimuleren en het Verhogen van Uw Internet Snelheid

0
203

Op zoek naar een manier om het verhogen van uw Internet snelheid zonder het upgraden van uw ISP Internet abonnement? Goed, de snelheid van Internet kan afhangen van verschillende factoren, zowel interne netwerk en het externe. Het starten van het besturingssysteem, moet u de netwerk kaart, netwerk, kabel, draadloze router, adsl-modem, en eventueel andere apparaten voordat u zelfs uit uw huis.

Ook dit artikel is bedoeld voor gebruikers die al bladeren op een bepaalde snelheid voor het downloaden, maar nu lijken de bladeren op een veel lagere snelheid. Als u een snelheidstest uit op uw aansluiting en krijgen binnen 85% tot 90% van de geadverteerde snelheid van uw INTERNETPROVIDER plan, dan is er echt niet veel dat je kunt doen. Je moet gewoon niet in staat om iets sneller dan de maximale snelheid van uw internet-PROVIDER plan.

In deze post zal ik het hebben over de verschillende redenen waarom uw Internet verbinding traag loopt en wat je eventueel kan doen om het oplossen van die problemen. Een aantal van de zaken gaat buiten je controle, dus ik zal het opsplitsen van de discussie in twee delen: extern en intern.

Externe Snelheid Van Internet Problemen

Gedeelde Verbindingen – Eerst en vooral, hebt u de meeste kans het delen van uw Internet-verbinding met een heleboel andere mensen. Als je het gevoel van uw verbinding traag is, zorg ervoor om een snelheid te testen op verschillende tijdstippen gedurende de dag en nacht. Als u een patroon te zien, het zou kunnen zijn dat er congestie is de oorzaak van de vertraging, niet alleen voor u, maar ook iedereen gebruik van dezelfde aansluiting op de ISP. Iedereen streamen van Netflix vanaf 6 UUR tot 12 UUR kan zeker leiden tot problemen.

Mogelijke Oplossing: Als residentiële Internet snelheid niet goed genoeg is voor u, dan kunt u controleren om te zien of uw ISP biedt zakelijke Internet in uw omgeving. Een heleboel mensen gewoon kiezen voor een business plan, dat kost een beetje meer, en geeft je een veel betere betrouwbaarheid en snelheid.

Internet Fast Lanes – Spreken van Netflix, ziet u alleen bepaalde sites zijn traag en dit is het gevolg van de discussie rond netneutraliteit. Nu, bepaalde Internetaanbieders zijn het opladen van Netflix kosten voor de levering van hun inhoud naar uw computer sneller. Als ze niet betalen, sommige Isp ‘ s actief beperking van de bandbreedte.

Mogelijke Oplossing: Ondersteuning van Netneutraliteit door het sturen van toelichting bij de FCC op het Open Internet indienen.

Throttling – Het laatste punt brengt ons tot dit punt, en dat is dat Isp ‘ s zal gas van bepaalde soorten verkeer. Als u zich afvraagt waarom uw torrent-downloads zijn niet super snel, het kan zijn dat uw INTERNETPROVIDER kan zien en is niet van plan om te laten illegale activiteit eten tot iedereen anders bandbreedte. Ze hebben gekregen zo goed in dat ze kunnen zelfs ruiken het uit over een versleutelde verbinding, zoals een VPN. Zelfs buiten torrenting, krijg je misschien vertraagd als je langs een bepaalde data cap. Op mijn ouders Cox-Kabel plan, vonden we iets meer dan 200GB in een maand werd beschouwd als een hoog gebruik en zou worden gesmoord.

Mogelijke Oplossing: Uw beste weddenschap als je torrent is om gebruik te maken van een VPN. Afhankelijk van de INTERNETPROVIDER, u kan of kan niet worden gesmoord. Ook moet je nooit torrent zonder encryptie anders de MPAA zal u aanklagen.

Server Snelheid En Locatie – Zelfs als u een Verizon FIOS 50 Mbps download/upload plan, het zal niet echt uit als de server het verzenden van de gegevens kan alleen druk het uit op een snelheid van 2 Mbps. Als een server overbelast is of heeft andere problemen die te vertragen, zie je misschien langzamer, maar alleen op die bepaalde website. Ook als u in de VS bent en probeert om verbinding te maken met een server die zich in India, bijvoorbeeld, zou je ook de snelheid langzamer.

Mogelijke Oplossing: Niets. Als u naar een site vaak en het naar beneden of bij het laden erg langzaam, het is misschien de moeite waard uitzoeken wie de eigenaar is van het domein en sturen ze een beleefde e-mail. Als het een overheidsinstelling van welke aard ook, je bent de klos.

De Interne Snelheid Van Internet Problemen

Nu we bedekt een deel van de externe factoren die betrokken zijn met de snelheid van Internet, laten we een kijkje nemen op de interne dingen. Laten we beginnen bij het begin: uw computer.

Operating Systeem – Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar het is een goed idee om met behulp van een modern besturingssysteem dat kunnen profiteren van de nieuwste netwerkprotocollen en diensten. Als je nog op Windows 2000 of OS X 10.4, dan is het mogelijk in te spelen op problemen met de snelheid van Internet. Als je nog steeds op Windows XP, moet je wel goed, maar je moet het niet worden met behulp van Windows XP meer voor een heleboel andere redenen.

De andere belangrijke dingen om te controleren op virussen of malware en hebben ze direct verwijderd. Virussen en malware hebben de neiging om te communiceren met de master servers en afhankelijk van wat voor soort gegevens ze stelen, die kunnen vertragen uw Internet. Check mijn post over het houden van uw computer vrij van virussen en malware.

Web Browser – De browser die u gebruikt zal een einde maken het verschil in uw browsen snelheid. Afhankelijk van de versie en het merk, kan aanzienlijk zijn. Bijvoorbeeld, ik had een klant klaagt over allerlei browsen problemen en ik heb een upgrade hem van IE 7 tot IE 11 en alles ging gewoon weg. IE 11 ondersteunt ook veel van web standaarden, dus loopt alles soepeler in vergelijking met zelfs IE 10. Er zijn een paar andere dingen om te overwegen:

1. Misschien het proberen waard een andere browser, zoals Google Chrome of Firefox als u momenteel gebruik van IE. Ton van sites Javascript en elke browser heeft zijn eigen Javascript-engine, een aantal van die aanzienlijk sneller dan anderen.

2. Probeer het uitschakelen van eventuele extra, invoegtoepassingen, werkbalken of andere extensies die kan worden geïnstalleerd in uw browser. Add-ons zijn groot, maar ze kunnen geheugen varkens, die op zijn beurt zal ervoor zorgen dat uw computer traag en daarom vertragen uw browsen snelheid.

3. Schakel niet de bladeren van de cache en geschiedenis tenzij je echt nodig hebt. Cache en de cookies worden gebruikt om te voorkomen dat het verzoek om dezelfde gegevens van de servers als u een website bezoekt meer dan één keer. Ja, cookies kunnen worden gebruikt om u te volgen, maar het uitschakelen van cookies of het wissen van de cache elke keer dat u de browser sluit wordt langzaam dingen naar beneden.

4. Als uw Internet-plan is al behoorlijk langzaam en je kan niet upgraden, dan kunt u proberen het blokkeren van advertenties op websites te helpen besparen op bandbreedte.

Netwerk-Kaart – Next up is de netwerk-kaart op uw computer. Als het een draadloze kaart, kunt u verwachten snelheden worden trager dan wanneer u via een bekabelde Ethernet-verbinding. Op dit moment worden alleen wireless AC gaat u sneller dan 100 Mbps, dat is de max snelheid voor een niet-gigabit netwerk port. Als u een gigabit router of switch, dan is zelfs draadloze AC nog steeds niet kan tippen 1000 Mbps, omdat het toppen uit op 866.7 Mbps.

Je vraagt je misschien af waarom dat belangrijk is bij het normale bereik van de PROVIDER is de snelheid van 4 Mbps 50 Mbps. Nou, omdat uw computer heeft om te praten met uw router voordat de data wordt verzonden naar het Internet, u wilt dat gegevens worden verzonden, zo snel mogelijk. Het is de moeite waard noodlanding op het water Een a/B/G router en upgraden naar ofwel N of AC. Ton van apparaten zoals de Apple computers, de vele Samsung-telefoons, etc hebben al draadloze AC ingebouwd. Uiteraard rechtstreeks aansluiten via de kabel geeft u de hoogst mogelijke snelheid, zonder om te upgraden van uw netwerkkaart, zolang het een gigabit-poort.

Draadloze Router – De router u kunt een belangrijke rol spelen in uw Internet snelheid. Er zijn verschillende dingen te overwegen wanneer we kijken naar de router, dus laten we beginnen.

1. Als u een oudere router, is het mogelijk niet in staat om te leveren van de volledige snelheid die uw ISP plan biedt. Als uw ISP in hun eigen router, je geen zorgen hoeft te maken over dat specifieke probleem. Ik heb echter gemerkt met de ISP-routers die ze over een jaar of twee voordat ze nog steeds bedroevend traag. Ik heb altijd gekregen van mijn ISP routers vervangen binnen twee jaar en de snelheden altijd terug naar hun oorspronkelijke hoogte.

2. Aangezien de meeste routers nog steeds gebruik maken van de 2,4 Ghz-bereik, moet je misschien proberen te rommelen met het kanaal. Storing op de 2,4 GHz-bereik is een groot probleem vanwege het grote aantal apparaten communiceren over. U kunt gebruik maken van een programma als inSSIDer (Windows) of WiFi Explorer (Mac) om alle draadloze netwerken om je heen en welke kanalen ze gebruiken. Stel uw kanaal zo in dat deze niet overeenkomt met die van iemand anders als je kunt.

3. De locatie en de plaatsing van de router is ook van belang dat een beetje. In mijn huis, ze zitten in een doos in mijn kast in de muur! Het was de slechtst mogelijke locatie voor een router. Hoe dan ook, heb je twee opties: je kunt proberen om te stimuleren uw WiFi-signaal of het instellen van een tweede router, die zal fungeren als een repeater of een extender.

4. Ten slotte, als uw router niet goed beveiligd, andere mensen kunnen het gebruik van uw bandbreedte, zonder dat u daarvoor een aanwijzing. Lees mijn vorige artikel over het stoppen van anderen gebruik maken van uw Internet verbinding.

En dat vrij veel heeft betrekking op alles! Ik heb geen melding van eventuele hacks of tweaks zoals knoeien met het TCP-instellingen in het register of met uw netwerk kaart zetten, omdat de meeste van die snelheid boosts zijn slechts mythen en zal knoeien-up van uw verbinding, zelfs meer. Als je zelf een idee hebt, voel je vrij om een reactie te plaatsen. Genieten!