Deaktivere Start På Nytt Nå For Melding Etter At Automatisk Oppdatering I Windows Melding

0
261

En av de viktigste og tidvis mest irriterende funksjonene i Windows er Windows Update. På den andre tirsdagen i hver måned, slipper Microsoft sin programvare, oppdateringer og oppdateringer for Windows, som vanligvis er mange, og de fleste datamaskiner motta disse oppdateringene automatisk hvis Windows Update er slått på.

Du vil kanskje legge merke til datamaskinen tregere mens disse oppdateringene er installert i bakgrunnen. Etter at de er installert, datamaskinen vil normalt automatisk på nytt 5 minutter etter at installasjonen er ferdig.

Hvis du sitter ved datamaskinen, kan du enten starte umiddelbart, eller du kan velge å utsette og bli minnet på det igjen etter et bestemt intervall. Imidlertid, hvis du ikke er i nærheten av datamaskinen din, vil det bare å starte på nytt etter at tidsintervallet. Hvis du var i midten av en del arbeid og det som skjedde til å være borte fra datamaskinen en stund, så du kan ende opp med å miste litt av ditt arbeid på grunn av auto-start på nytt.

Jeg tror absolutt at standardinnstillingene er bra for de fleste brukere siden den oppdateringer er vanligvis sikkerhet i slekt og bør være installert ASAP for å unngå skadelig programvare, spionprogrammer og hacking.

Det blir sagt, jeg føler også at visse aspekter kan bli forskjøvet for power-brukere som meg selv. Jeg rutinemessig sjekk for oppdateringer når jeg vil, og installer dem på min egen. Hvis du har disiplin til å starte datamaskinen på nytt hver gang en stund, så er det ok for å deaktivere auto-start-funksjon og forsinkelse griner påminnelser som dukker opp hver 10 minutter.

Jeg skal vise deg hvordan du kan konfigurere begge av disse innstillingene i Group Policy, og jeg vil også gå gjennom et par andre innstillinger der og i Kontrollpanel. Dessverre, alt dette bare fungerer på Windows 7 Pro, Ultimate og Enterprise og Windows 8 Pro. Hvis du har Starter, Home eller ikke-Pro-versjonen av Windows, du kan ikke komme inn i innstillinger for gruppepolicy.

Windows Update-Innstillinger For Gruppepolicy

Først, la oss snakke om hvordan du deaktiverer den auto-start og hvordan du kan endre intervallet for at du får påminnelser fra Windows for å installere oppdateringer. Vi har å gjøre begge disse oppgavene i Group Policy editor.

For å få til i redigeringsprogrammet for gruppepolicy, klikk på Start og skriv inn gpedit.msc. I Windows 8, kan du begynne å skrive, mens på Start-Skjermen.

Nå naviger ned til følgende sikkerhetsinnstillinger:

Lokal Datamaskinpolicy – Computer Configuration – Administrative Maler, Windows-Komponenter – Windows Update

Du vil nå se en haug med alternativer på høyre side knyttet til Windows Update. Det er i utgangspunktet to innstillinger som vi har til å manipulere for å få det vi ønsker.

Ingen auto-start med påloggede brukere for installasjoner planlagt av automatiske oppdateringer

Sett det til Aktivert og Windows vil vente for den påloggede brukeren om å starte datamaskinen på nytt i stedet for automatisk prøver å starte på nytt. Som du kan se i Hjelp-boksen, brukeren vil fortsatt bli minnet om å starte datamaskinen på nytt, men det vil ikke skje automatisk.

Du bør også merke til at denne innstillingen vil gjelde bare hvis Windows Update er konfigurert til å installere oppdateringer automatisk. Jeg vil snakke om disse innstillingene i seksjon i Kontrollpanel.

Re-ledeteksten for å starte med planlagte installasjoner

Ved hjelp av denne innstillingen, kan du konfigurere starte meldingen på nytt til å komme opp igjen, men i et lengre intervall. Gå videre og dobbeltklikke på innstillingen, og sett den til Aktivert. Vil du se standardverdien er 10 minutter. Gå videre og endre det til noe som 1440 minutter, noe som er én dag. Dette er bedre hvis du ønsker å fortsatt bli minnet på det, men ikke så ofte.

Det er et par andre nyttige innstillinger hvis du vet om her i tillegg til de to ovennevnte.

Forsinket Start for planlagte installasjoner

Hvis du ikke ønsker å helt deaktiver automatisk starter på nytt, kan du forsinke dem ved hjelp av denne innstillingen. I stedet for den vanlige 5-minutters intervall, kan du angi en lengre periode for at Windows skal vente før du utfører en automatisk omstart. I mitt tilfelle ville jeg nok fortsatt gå glipp av lengre intervall for, så jeg ikke bruker dette alternativet, men det er verdt å vite om.

Tillat automatiske oppdateringer umiddelbar installasjon

I Kontrollpanelet for Windows Update-innstillinger hvis du har valgt Last ned oppdateringer, men la meg velge om du vil installere dem alternativet, og deretter kan du kjøre inn i problemer med at enkelte oppdateringene ikke blir installert selv om de ikke krever en omstart eller forstyrre Windows-tjenester.

Hvis du vil aktivere innstillingene, Windows vil installere disse oppdateringene bare og vente på deg til å bestemme når du skal installere resten av dem.

Windows Update I Kontrollpanel-Innstillinger

Nå la oss ta en rask titt på innstillingene i Kontrollpanelet for Windows Update. For det første, klikk på Endre innstillinger link på høyre side.

Vil du se flere forskjellige innstillinger med et par av rutene. Den første tingen å forstå er at det er tre typer oppdateringer for Windows: viktige oppdateringer, anbefalte oppdateringer og valgfrie oppdateringer.

Viktige oppdateringer løse kritiske problemer mens anbefalte oppdateringer som vanligvis tilbyr med ikke-kritiske problemer. Hvis det Gi meg anbefalte oppdateringer på samme måte som jeg mottar viktige oppdateringer boksen er avmerket, og deretter anbefalte oppdateringer vil følge de samme innstillingene du har viktige oppdateringer.

Valgfrie oppdateringer blir aldri lastet ned eller installert automatisk, uavhengig av hvordan innstillingene er konfigurert.

Den første delen omhandler viktige oppdateringer, og anbefaler alternativ er å Installere oppdateringer automatisk. Med denne innstillingen, vil du få automatisk starter på nytt og påminnelser.

Du kan også velge å Laste ned, men la meg velge om du vil installere dem, Sjekk for oppdateringer, men la meg velge om du vil laste ned eller installere dem og Aldri se etter oppdateringer.

Det er en del som kalles Microsoft Update , og dette i utgangspunktet vil gi deg oppdateringer relatert til andre Microsoft-produkter som du måtte ha installert på ditt system. Jeg anbefaler å forlate at sjekket, så det kan være ganske nyttig hvis du bruker en masse andre Microsoft-programvare.

Så forhåpentligvis som forklarer hvordan du kan konfigurere Windows Update til din smak uten å sette datamaskinen i fare. Hvis du har noen spørsmål, kan du legge inn en kommentar. Nyt!