Hoe te Verwijderen, Barsten of Breken een Vergeten Excel XLS Wachtwoord

0
8780

Hebt u vergeten bent uw Excel password voor een werkmap of werkblad? Of heeft iemand links van uw kantoor en ze vergeten om te ontgrendelen een Excel-werkmap met een wachtwoord dat is ingesteld op? Als je vastzit met een XLS-bestand met een wachtwoord dat u nodig hebt om te breken of barsten, kunt u proberen een klein hulpprogramma dat gewoon zou kunnen zijn om je terug in het Excel-bestand.

Verwijder Excel-Werkmap/Werkblad Wachtwoorden

Excel Password Remover 2007 is een gratis programma dat u kunt gebruiken voor het verwijderen/crack/break/ontgrendelen met een wachtwoord van een Excel 2010 of eerder werkmap of werkblad. Echter, je moet nog steeds in staat om te openen het bestand zelf. Als het bestand beveiligd is, dat je niet eens het bestand openen zonder een wachtwoord te typen, zal ik nog een ander programma dat u kunt gebruiken om te kraken dat Excel password.

Echter, voor de meeste Excel password protection, is het meestal op de werkmap of werkblad, zodat iemand het bestand kunnen bekijken, maar geen structurele wijzigingen aan het bestand of veranderingen aan de cellen. Als dit het geval is, download de add-in en dubbelklik er dan op. Excel wordt geopend en wordt u gevraagd of u wilt in-of uitschakelen van macro ‘ s geassocieerd met de add-in. Natuurlijk inschakelen.

Vervolgens ga je gang en open de Excel-werkmap die u het wachtwoord op dat u wilt om zich te ontdoen van. Er zullen twee nieuwe menu-opties onder Tools, de zogenaamde beveiliging Blad Opheffen en hef de beveiliging van de Werkmap. Opmerking u kunt ook de werkmap openen en vervolgens dubbel klik op de add-on te krijgen van de nieuwe menu-opties.

Ik heb een test werkmap en beschermd, zowel het blad als de werkmap met een simpel wachtwoord. Het programma werkte perfect en het verwijderen van de bescherming van persoonsgegevens zeer snel!

Echter, ik besloot om te zien hoe goed het werkte met een vrij complex wachtwoord instellen om de werkmap! Ik gebruikte 9 karakter wachtwoord dat was een combinatie van hoofdletters, kleine letters, cijfers en een symbool om de Excel password remover om de test en ik was heel verbaasd dat het eigenlijk weten te kraken na ongeveer 2 minuten! Helemaal niet slecht!

Wat wel verrassend is, is dat je kan breken een wachtwoord van een lengte met behulp van deze add-in voor alle versies van Excel 97 en Excel 2010. Ik gebruikte ook een 17-karakter wachtwoord cijfers en symbolen en het was gebarsten in ongeveer 5 seconden ingedrukt. Waarom zo snel, en waarom maakt het niet uit hoe ingewikkeld het wachtwoord is? Helaas, het wachtwoord is maar zo veilig als het bedrag van de encryptie die wordt gebruikt voor het opslaan van het wachtwoord.

De codering is zwak in Excel en daarom wachtwoorden kan gemakkelijk worden gekraakt, ongeacht hoe moeilijk of hoe lang ze zijn. Als u de Excel 2007-of 2010-add-on, ziet u een nieuwe tab genaamd Straxx en drie opties: beveiliging blad Opheffen, heft u de beveiliging werkmap Opheffen. De laatste is voor de PRO-versie, die u dan moet betalen.

De PRO versie is ook de enige versie die werkt op Excel 2013 en Excel-2016-bestanden. U moet ook de PRO-versie als u het programma wilt gebruiken op een Mac-computer. Het is $28 voor de Windows-versie en $26, – voor de Mac-versie. U kunt de aankoop van deze hier.

Verwijder Excel Bescherming en het Verwijderen van VBA Wachtwoorden

Nu, als u probeert om te kraken van het wachtwoord dat nodig is voor het openen van het Excel-bestand zelf, u zal hebben om te proberen een aantal andere programma ‘ s, die helaas niet gratis, zoals hierboven, echter, er zijn je beste kans op het krijgen in die Excel-bestand.

Voor Excel 2003 en eerdere versies, is het wachtwoord voor het openen van het bestand kan worden gekraakt direct. Voor Excel 2007 en hoger, het wachtwoord voor het openen van een Excel-bestand wordt opgeslagen op een veiliger manier dan de werkmap en het werkblad wachtwoorden en het daarom niet kan worden gekraakt direct, maar moet gedaan worden met behulp van normale brute kracht woordenboek aanvallen, enz.

Excel Password Recovery Lastic zal niet alleen het verwijderen of herstellen werkblad en werkmap wachtwoorden, het zal ook het herstellen van het wachtwoord voor het openen van een Excel-document en VBA-project wachtwoorden. Niet alleen dat, maar u kunt een directory en het programma scant alle Excel-bestanden in de map, het vinden van alle wachtwoorden in elk document en kraken ze voor u.

Het programma zal u terug $29.95 en kunt u kopen vanaf hier. Het is alleen de moeite waard als je echt nodig hebt om toegang te krijgen tot een belangrijk Excel-bestand dat met een wachtwoord is beveiligd. Zoals ik al eerder zei, echter, dit programma kan kraken van een wachtwoord van een Excel 2003 of een eerdere bestand, ongeacht hoe lang of hoe ingewikkeld het is.

Het niet herstellen van het wachtwoord voor Excel 2007 en hoger, dus niet kopen dit programma als u nodig hebt om het wachtwoord te zien. Het kan verwijderen Excel-wachtwoorden helemaal up-to-Excel 2013. Hier is een grafiek op wat het programma kan en niet kan doen en voor welke versie van Excel.

Excel Toets herstelt ook alle soorten wachtwoorden voor Excel spreadsheet bestanden, inclusief werkblad, werkmap, bestand openen, enz. Dit programma werkt ook up-to-Excel 2013, de nieuwste versie van Excel. Daarnaast heeft ook methoden voor het proberen te kraken van een open bestand-wachtwoord voor Excel 2007 en hoger. U kunt het downloaden van een demo van het programma dat wordt alleen weergegeven voor de eerste drie karakters van het wachtwoord, maar dit zou voldoende kunnen zijn om te joggen sommige mensen is de herinnering! Als u nog steeds niet kunt onthouden, kun je het kopen voor $39.

Het programma heeft 9 ingebouwde woordenboeken voor het uitvoeren van brute-force aanvallen, maar je moet weten dat het programma zal alleen in staat zijn om te controleren op ongeveer 400 tot 800 wachtwoorden per seconde op een gemiddelde PC. Dit klinkt misschien als veel, maar voor een zeer complex wachtwoord, betekent dit dat het programma kan nooit in staat zijn om te kraken van het wachtwoord. Nogmaals, dit is alleen voor het bestand openen wachtwoord op Excel 2007 en hoger.

Als u nodig hebt om te kraken van een Excel VBA wachtwoord, moet u controleren VBA-Toets van hetzelfde bedrijf. Het ondersteunt alle office producten zoals Word, Excel, Access, etc voor VBA password recovery. Het ondersteunt ook meertalige wachtwoorden. Het kost ook $39.

Online Excel-Cracking Tools

Als u niet in uw Excel 2007 tot en met 2013 een wachtwoord gekraakt met behulp van bovenstaande hulpmiddelen omdat het gaat te lang duren en het wachtwoord is te complex is, kunt u proberen een aantal online tools die u kunt proberen is ongeveer 1000 keer zo veel wachtwoorden in een tweede als uw computer thuis. De prijzen variëren van site-en welke opties u kiest.

http://www.password-find.com/

Hier zijn twee andere online Excel password recovery tools die u kunt controleren:

http://www.password-online.com/index.php

http://www.decryptum.com/

Hopelijk, één van bovenstaande hulpmiddelen krijgt u in uw wachtwoord beveiligd Excel-bestand! Een andere Excel password recovery tool gebruiken die je zou willen vermelden? Post een commentaar! Genieten!