Send Ctrl-Alt-Delete i en Eksternt Skrivebord-Økt

0
11108

Remote Desktop er en kjekk liten windows-funksjon som lar deg fjernstyre koble til en annen PC og behandle det som om du var fysisk på konsollen. Du kan lese mitt forrige innlegg om hvordan du installerer eksternt skrivebord i Windows XP.

Når du kobler til en annen maskin, bare om alle tastatur handlinger er overført til den eksterne maskinen, dvs. å trykke på Enter, å skrive, å trykke Windows-tasten, etc. Men, det er ikke tilfelle for enkelte tastekombinasjoner.

En som har plaget meg i lang tid når du bruker Eksternt Skrivebord i Windows er når jeg trykker Ctrl + Alt + Del mens du er logget inn på den eksterne datamaskinen. I stedet for å sende nøkkelen combo til den eksterne datamaskinen, ville det i stedet utføre handlinger på datamaskinen min!

Denne var faktisk ment av Microsoft fordi det er mange tilfeller der du ikke ønsker å bli sendt til den eksterne datamaskinen. Så, standard er Ctrl + Alt + Del vil bare fungere for den lokale datamaskinen.

Så hvordan gjør man utføre samme handling på den eksterne datamaskinen? Det er ganske enkelt faktisk! For å sende Ctrl + Alt + Del for å ekstern PC-en, trykker du bare på følgende alternative tastekombinasjon:

Ctrl + Alt + End

Det er det! Ganske enkelt eh? Dessverre, jeg har en tendens til å bruke Remote Desktop sjelden og derfor glemme denne tasten combo hele tiden! Vær også oppmerksom på at det finnes en haug av andre hurtigtaster du kan bruke i Remote Desktop:

Alt + Side Opp – Bytt mellom programmer (Alt + Tab er den lokale kommando)
Ctrl + Alt + End – Vis oppgavebehandling (Ctrl + alt + Shift + Esc er den lokale kommando)
Alt + Home – Bringer opp på Start-menyen på den eksterne datamaskinen
Ctrl + Alt + ( + ) + / ( – ) Minus – Minus tar et bilde av det aktive vinduet og i tillegg tar et øyeblikksbilde av hele remote desktop vinduet.

De er ganske mye alle av remote desktop tastatur-snarveier du noensinne vil trenge! Hvis du vet om lenger, post en kommentar! Nyt!