JBL Pulse 2 Zwart – san1999der

0
204

Hallo beste lezers, hierbij besprek ik de jbl pulse 2 Ik heb ook een review geplaats op coolblue wat ik als basis heb gebruikt al moet ik toelichten dat de pulse 2 inmiddels weer retour is gegaan vooral de luidheid was tegenvallend Alsnog wel aanteraden

Pluspunten

 • Bass in de buurt van muren
 • Licht effect sfeerverlichting ook prism lens werkt voldoende
 • Volwaardige adapter/usb kabel meegeleverd met eu/uk opzetstukken
 • Volle volume weinig vervormt
 • Accu lichteffecten 4-6 uren zonder 7-9 uren
 • Stabiel stand (trilt niet weg)

Minpunten

 • Matriaal voelt en ruikt wat goedkoop(behalve basradiators), Afwerking speaker grill niet overal goed afgesloten
 • Hoge volume weinig bass/mono geluid/kan niet liggend gezet worden(rollend)
 • Lichteffecten niet op ritme van muziek en wat Sissend geluid uit de boven basradiator
 • Stofblijft in de uitkapingen zitten(speakergrill)
 • Duur, en volume is zelf zachter dan een 50 euro bluetooth speaker die ik hier heb liggen
 • Weinig aanpassingen met de app

Eindoordeel

Score: 3Per criterium

Mid- en hoogweergave

Score: 2

Heb hem geleverd gekregen door coolblue mooi vloot en in een apart doos van de andere bestelling super.👍 Dan nu het uitpakken wat een feest de doos ziet er veel belovend hieronder de inhoud: Jbl pulse 2 (natuurlijk) Adapter (met eu/uk opzetstukken) Usb kabel Handleiding Zo eerst maar op laten laden ca. 3 uurtjes, Toen gekoppeld ja moet zeggen geluid is goed warm geluid. Bass/treble goed alleen is de bass het beste als je hem in een hoek zet (tipje). De bass mist op hogere volume ook vind ik persoonlijk dat er meer power in had konden zitten. Dan de licht effecten super mooi vooral makkelijk met de jbl connect app die snel de speaker herkent, waardoor ik het ook vaker gebruikt heb. Vooral even rustig kampvuurtje met het hout horen kraken die animatie vind ik het mooist. Dan de accu een punt waar de meeste fabrikanten de speaker op 30% van volume zetten, en ja dan kan iedereen 8 uren halen. Al moet ik zeggen dat de up to 10 hours wel haalbaar zijn op 45% van de volume. Al merk ik wel dat de lichteffecten voor minder spetterende resultaten zorgt, al met al prima ook de oplaadtijd is acceptabel. Dan de materialen en afwerking tsja het voelt wat goedkoop (plastic), en ook de afwerking kan voor 200 euro wat beter. Ik zal dan sneller gebruikmaken van hout of aluminium voor een echte premium uiterlijk. Nog kleine puntjes 1. basradiator is niet goed afgesloten sissend met bass tonen. 2. Paneel lichten zijn best fel vooral in donker 3. Plastic ruikt wat vreemd Beste lezers ik hoop dat je nu een keuze kunt maken aanrader, ja toch wel maar de afwerking enzo zorgen wel voor een minder eind resultaat. Vriendelijke groet sander

Ook op coolblue te vinden👍

Ik wacht toch liever op de jbl charge 3 die niet lang opzich laat wachten