Europese overklokwedstrijd: de video

0
166

Afgelopen weekeinde streden deelnemers uit twintig Europese landen om de titel ‘beste overklokker van Europa’. Een team uit Griekenland ging uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal.

Alle deelnemers mochten het gros van de ter beschikking gestelde hardware, waaronder een MSI P45 Platinum moederbord, een Geforce 9600GT, een Intel E8400 processor en een toetsenbord, muis en Vendetta-koeler van OCZ, houden. Bovendien kregen de drie beste overklokkers een GX600-notebook, MSI’s overklokbare high-end laptop. Het Nederlandse team, bestaande uit Snot_Aap en Extera, viel met zijn vierde plek net buiten de boot: alleen de eerste drie teams mogen naar Taiwan voor de wereldkampioenschappen.

Cctv en Femme hebben het evenement op video vastgelegd. Het materiaal is door Rik van Cctv verwerkt tot een sfeervolle video-impressie.

Video (CCTV_MSI_EOC2008_SD.mp4)